• Simple with a drone
Vi tvättar 5-8 gånger snabbare än traditionella fasad/ tak tvättare

Tjänster

Framtiden är här! 

Vi riskerar inte livet  vi får jobbet gjort!
Fastigheter med flera våningar skapar utmaningar både för fastighetsägaren och de professionella tak- och fasadtvättarna som ska utföra jobbet. Strikta säkerhetsregler, protokoll, säkerhetslinor, skylifts och vem bär ansvaret om något händer?
Från och med nu är det slut på detta! 

Vi kan rengöra fasader, tak, solpaneler och fönster från marken med en drönare utan en massa tidskrävande extra jobb med skylift, säkerhetslinor och komplicerade regler. Inga farliga arbetsmiljöer mer!  Vår lösning med drönare är MYCKET säker och kostnadseffektiv och absolut den snabbaste - 5-8 gånger snabbare än traditionella metoder.
Oavsett typ av tak eller fasad, vare sig det är glas, trä eller betong så börjar vi alltid med att besiktiga uppdraget för att föreslå/ använda rätt metod.
En av våra metoder, vilken vi rekommenderar, möjliggör rengöring utan användning av högtrycksspolning.
Då används miljövänliga självrengarande medel som skummas på ytorna för att komma åt påväxt som lav, alger etc. Då detta är levande organismer krävs att man eliminerar rotsystemet, annars är det som att raka sig (det växer ut snabbt igen). Efter det spolas ytan av med kallt eller varmt vatten beroende på fasad och omständigheter.
Givetvis kan vi använda ultrarent vatten om så önskas eller att ytan kräver det, tex fönster & glasfasader. (Nyfiken! Läs mer här)
Med denna metod används inte högt tryck, vilket undviker onödigt slitage och minimerar risk att skada ytskikt/fasad eller trycker in vatten i ytskikt/fasad.  • Vi kan rengöra fasader, tak och fönster med hjälp av drönarteknik
  • Upp till 10 gånger snabbare än traditionella metoder när drönare används
  • Miljövänliga rengöringsmedel som är skonsamma mot både natur och byggnad
  • Tillgång till svåråtkomliga områden även på höga höjder  när drönar tekniken används
  • Säkrare arbetsmetod utan behov av skylifts eller säkerhetslinor
  • Hög tvätteffekt med ultrarent vatten som producerat på plats
  • Fönsterputsning med endast ultrarent vatten, helt utan miljöpåverkan
  • Mindre störning i närmiljön & under kortare period

Fasader finns i alla möjliga olika material t.ex. glas, sten, koppar, komposit aluminiumplåt, rostfritt stål som kräver olika metoder och krav för att få dem rengjorda. Miljövänliga lösningar eftersträvas av Brf, fastighetsägare , organisationer, fastighetsägare, utvecklare och fasad tillverkande företag samt nya krångliga myndighetsföreskrifter, regler gör det svårt för en traditionell tvättare och samt att fastighetsägare drar sig för att underhålla sina fastigheter på grund av allt jobb/ krångel runt om.
Det är därför vår lösning med en drönare som tvättar tak och fasader inte bara är säkrare och snabbare utan ger många fördelar till traditionella tvätt metoder.

Vi undviker att använda "högtryckstvätt" på grund av tre anledningar: